• O mutare înțeleaptă!

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Achiziționare & Vânzare

Vrem sa demonstram ca o agentie imobiliara poate fi un partener de incredere intr-o piata nesigura iar calitatea umana este cea care face diferenta. Ne asiguram ca fiecare client va primi cele mai bune solutii posibile prin oferirea de servicii de consultanta de calitate ce au ca scop imbunatatirea eficientei si diminuarea permanenta a costurilor.

Instrumentele noastre sunt concepute in mod deosebit astfel incat sa reprezinte interesele fiecarei parti la vanzarea, sau cumpararea unei locuinte. Face parte din misiunea noastra sa mentinem o comunicare continua si deschisa si sa ne adaptam metodele de afaceri flexibile dupa cerintele clientilor nostri.

Obiective comerciale – Retail

Va putem oferi o indrumare bine documentata in fiecare aspect al tranzactiei comerciale imobiliare, incluzind: achizitionarea, vanzarea, construirea si managementul de proiect, analiza de santier, property management si relocatia daca este nevoie.

Indiferent daca incercati sa achizitionati, sa vindeti, sa inchiriati, sau sa dezvoltati o proprietate comerciala, AGEMO va poate oferi un sfat calificat si cunostinte despre piata care sa va ajute sa gasiti cele mai bune solutii pentru nevoile dvs. comerciale in domeniul imobiliar.

Strategia noastra este de a crea un parteneriat care porneste de la o cerere de oferta, necesita un timp si resurse alocate stabilite de comun acord pentru gasirea solutiilor optime, pastrarea unui canal de comunicare permanent, feedback permanent, fermitate si eficienta. Intelegem clar climatul actual al firmelor si actionam pentru a elimina excesul si a egaliza cheltuielile. Prin furnizarea de informatii specifice pietei, putem ajuta directorii imobiliari sa ia decizii documentate care au ca urmare cresterea valorii companiei.

Ii putem ajuta pe proprietari sa maximizeze valoarea bunurilor inainte de vanzare prin restaurarea proprietatii si repozitionarea pe piata, precum si prin gasirea de clienti care vor adauga valoare proprietatii.

Cu abilitati rafinate in selectarea locului si in negocieri, ii putem ajuta si pe chiriasi sa isi gaseasca cea mai buna locatie posibila si sa negocieze cei mai buni termeni de vanzare sau de inchiriere.

Terenuri

Va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin furnizarea de informatii si servicii de care aveti nevoie de la oficialitati pentru a lua decizii documentate si a face tranzactii inteligente.

Va vom ajuta cu studii de fezabilitate, selectarea locului, analiza pro forma, achizitia sau vanzarea si dezvoltarea, ridicand in final la maximum valoarea portofoliului dumneavoastra imobiliar si rentabilitatea investitiei dumneavoastra.Va puteti baza pe noi ca pe un consilier de incredere cu idei si solutii inovatoare, rentabile si profitabile.

Obiective industriale

Prin specializarea in proprietati industriale, am castigat o extraordinara experienta in corelarea nevoilor dvs. logistice, sofisticate cu proprietatea industriala corespunzatoare.

Putem introga anumite categorii de dezvoltatori pentru a implementa cerintele dvs. si putem intemedia conditii mai bune de exploatare.Avand acces la datele pietei locale si asociatii, folosim puterea cunostintelor, experientei si contactelor noastre pentru a gasi cele mai eficiente solutii imobiliare pentru fiecare client de pe piata industriala.
De asemenea putem solicita oficialitatilor rapoarte si solutii pentru a va oferi suportul pentru dezvoltarea afacerilor in zona noastra in mod neconditionat, prioritara fiind dezvoltarea investitiilor in zona si asigurarea de locuri de munca.

Rezidențial

Putem elabora pachetele necesare, cum ar fi contracte de achizitie, oportunitati, detalii de mutare si solicitari de propuneri inchirieri, precum si derularea proceselor de vanzare pentru obtinerea unui profit in concordanta cu piata existenta la un moment dat.

Mulțumim!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110