• O mutare înțeleaptă!

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Pentru a câștiga, trebuie să cumperi un loz!

 

Ce presupune?

Pentru proprietățile care poartă acest însemn, pe lângă comisionul acordat agenției se suplimentează cu un premiu de succes de 2.000 Euro (taxe incluse)* pentru închiderea tranzacției.

 

Poți fi următorul câștigător!

Un vecin, un prieten, un coleg, o cunoștință, cu orice om cu care poți lua legătura poate deveni o sursă de informații importantă.

Prin felul nostru de a fi interacționăm cu ceilalți din jurul nostru, facem parte dintr-un anturaj, echipă, asociație, comunitate, cee ce ne poate fi de folos câteodată. Puterea deținerii informației este binecunoscută, de aceea  această competiție continuă în a afla primul informația și ne face să căutăm oportunități în jurul nostru.

Încercăm să venim în întâmpinarea celor care caută posibilități de a realiza beneficii financiare suplimentare. Munca este relativ simplă: trebuie doar să-ți propui să vinzi proprietatea premiată și să o pui în lista de priorități zilnice pentru promovare (viu grai, rețele de socializare, site de anunțuri…).

Aceste premii pot fi acordate suplimentar agenților, colaboratorilor  sau consultanților care reușesc să finalizeze o tranzacție aflată în lista de proprietăți premiate, pe lângă comisionul acordat agenției.

*Acest premiu nu va fi insă eligibil dacă se negociază un preț care scade cu mai mult de 2% din prețul inițial.

 

Succes!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110