• O mutare înțeleaptă!

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Pentru a câștiga, trebuie să cumperi un loz!

 

Real Estate Agent Reaches for Handshake with Sold Sign and New House Behind.

Ce presupune?

Pentru proprietățile care poartă acest însemn, pe lângă comisionul acordat agenției se suplimentează cu un premiu de succes de 1.500 Euro (taxe incluse)* pentru închiderea tranzacției.

 

Poți fi următorul câștigător!

Un vecin, un prieten, un coleg, o cunoștință, cu orice om cu care poți lua legătura poate deveni o sursă de informații importantă.

Prin felul nostru de a fi interacționăm cu ceilalți din jurul nostru, facem parte dintr-un anturaj, echipă, asociație, comunitate, cee ce ne poate fi de folos câteodată. Puterea deținerii informației este binecunoscută, de aceea  această competiție continuă în a afla primul informația și ne face să căutăm oportunități în jurul nostru.

Încercăm să venim în întâmpinarea celor care caută posibilități de a realiza beneficii financiare suplimentare. Munca este relativ simplă: trebuie doar să-ți propui să vinzi proprietatea premiată și să o pui în lista de priorități zilnice pentru promovare (viu grai, rețele de socializare, site de anunțuri…).

Aceste premii pot fi acordate suplimentar agenților, colaboratorilor  sau consultanților care reușesc să finalizeze o tranzacție aflată în lista de proprietăți premiate, pe lângă comisionul acordat agenției.

*Acest premiu nu va fi insă eligibil dacă se negociază un preț care scade cu mai mult de 2% din prețul inițial.

 

Succes!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110