• O mutare înțeleaptă!

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Misiunea… este de a atinge performanțele necesare care să ne permită să mergem alături de partenerii noștri, în realizarea unor proiecte de referință în Bacău și zonal.

Viziunea…Parteneriate pentru o devoltare armonioasă și durabilă.

Valori… Birourile, personalul și grija noastră pentru clienți ne vor facilita transmiterea pe piață al unui brand consolidat compatibil cu standarde moderne.

Punem la dispoziție resursele disponibile pentru dezvoltarea unor relații de durată cu agenția noastră, mai ales că suntem la o “vârstă” la care mai avem multe de spus…

Dorim schimbarea percepției clienților legată de comportamentul și utilitatea unui agent imobiliar, dorim „personalizarea” relației cu clienții în sensul creșterii încrederii reciproce, având în vedere că majoritatea investițiilor în acest domeniu sunt „o dată în viață”.

Dorim să revigorăm industria locală prin acordarea de consultanță și lobby acelor investitori care consideră Bacăul un nod principal în afacerile legate de producție industrială și logistică, oferind puterea exemplului și expertiza altor investitori locali și susținerea oficialităților locale pentru acest tip de proiecte:

  • să relaționăm cu cât mai mulți dezvoltatori pentru a oferi soluții pe partea de rezidențial și pe partea de recreere în domeniul imobiliarelor din Bacău.
  • Organizarea de conferințe locale care să pună la aceeași masă: dezvoltatori, constructori, arhitecți și oficialități care să ne facă cunoscute noile tendințe în acest domeniu.
  • să găsim soluții pentru finanțare pentru zona urbană și rurală pe partea de fonduri structurale pentru a dezvolta zonele lipsite de infrastructuri și multe alte multe obiective.
  • Să participăm activ la dezvoltarea economică a municipiului și județului Bacău.

Echipa noastră

Cătălin Bardă
Manager

Mihaela Roca
Asistent manager

Schița succesului începe aici

Vrei să afle cât mai mulți de proprietatea ta?

Ușor de publicat

Îți poți publica ușor anunțul imobiliar și pe acest site. Totul este să îl faci cât mai atractiv

Ce îți trebuie?

O descriere cât mai convingătoare a proprietății, poze cât mai îngrijite și câteva păreri ale vecinilor din zonă (sunt cel mai bun sistem de referință). Nu uitați de premii pentru agenții celorlalte agenții din zonă!

Harta interactivă

Nu uita să incluzi și coordonatele exacte ale proprietății în modulul de poziționare pe hartă. În acest fel clienții te vor găsi mai ușor.

Suport

În cazul în care nu te descurci, te putem asista trimițând detaliile de mai sus pe mail și le postăm noi pentru tine.

Sistem deschis

Oferim posibilitatea postărilor atât de proprietari cât și de dezvoltatori și alte agenții imobiliare. Puteția alege în funcție

Comisioane mici

Fiecare proprietate postată trebuie vândută, așa că nu trebuie să ne facem probleme dacă la un moment dat pentru un comision mic putem avea acces la o multitudine de clienți.

Poți afișa mai multe opțiuni

Poți afșa mai multe opțiuni de plată atât la vânzare cât și la închiriere.

Ai propriul magazin de proprietăți

Poți gestiona de pe contul tău mai multe proprietăți, poți face mențiuni și poți adăuga note pentru notarea unui istoric (util pentru cei care au proprietăți în chirie, referitor la consumuri, chirii, avans…)

Poți lista proprietatea

Ai proprietatea postată pe situl nostru și ai nevoie de o descriere pentru a o trimite cuiva, o poți face în format electronic.

Proprietate filmată

Poți publica film de prezentare, sau secvențe din construirea proprietății, carepot convinge eventualii clienți de calitatea proprietății.

Promo

Ai posibilitatea  de a include proprietatea în categoria celor favorite pentru a fi poziționat cât mai vizibil.

Căutare avansată

Folosim o multitudine de criterii care vor putea face căutarea unei proprietăți mai apropiată de dorințele proprii.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110