• O mutare înțeleaptă!

Compare Listings

Dacia Imobiliare

Punem la dispoziție resursele disponibile pentru dezvoltarea unor relații de durată cu agenția noastră, mai ales că suntem la o “vârstă” la care mai avem multe de spus…

Dorim schimbarea percepției clienților legată de comportamentul și utilitatea unui agent imobiliar, dorim „personalizarea” relației cu clienții în sensul creșterii încrederii reciproce, având în vedere că majoritatea investițiilor în acest domeniu sunt „o dată în viață”.

Dorim să revigorăm industria locală prin acordarea de consultanță și lobby acelor investitori care consideră Bacăul un nod principal în afacerile legate de producție industrială și logistică, oferind puterea exemplului și expertiza altor investitori locali și susținerea oficialităților locale pentru acest tip de proiecte:

  • să relaționăm cu cât mai mulți dezvoltatori pentru a oferi soluții pe partea de rezidențial și pe partea de recreere în domeniul imobiliarelor din Bacău.
  • Organizarea de conferințe locale care să pună la aceeași masă: dezvoltatori, constructori, arhitecți și oficialități care să ne facă cunoscute noile tendințe în acest domeniu.
  • să găsim soluții pentru finanțare pentru zona urbană și rurală pe partea de fonduri structurale pentru a dezvolta zonele lipsite de infrastructuri și multe alte multe obiective.
  • Să participăm activ la dezvoltarea economică a municipiului și județului Bacău.

Misiunea… Atingerea performanțelor necesare care să ne permită să mergem alături de partenerii noștri, în realizarea unor proiecte de referință în Bacău și în regiune.

Valori… Birourile, personalul și grija noastră pentru clienți ne vor facilita transmiterea pe piață al unui brand consolidat compatibil cu standarde moderne.

Viziunea…Parteneriate pentru o devoltare armonioasă și durabilă.

O mutare înțeleaptă.

img

Barda Catalin

Related posts

Cum cumperi o casa cu 0$

Graham Stephan Sunt mândru să spun că această proprietate ... a fost gratuită. M-a costat 0...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Cele mai bune cai de a face bani

Ce trebie sa faci ca sa rupi zona de comfort si sa devii activ in zona de business? Kris Khron...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Operator Baza de date imobiliare

Operator baza date IMOBILIARE Dacia Imobiliare Bacau www.dacaimobiliare.ro  |...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Alătură-te discuției


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110