• O mutare înțeleaptă!

Compare Listings

Ce ne face mai fericiti cand ajungem acasa?

Ce ne face mai fericiti cand ajungem acasa?
  1. O casă cu flori parfumate: s-a constatat ca mirosurile florale pot creste sentimentele de fericire, receptorii existenti in nas trensmit creierului prin conectare directa senzatii puternice de bucurie.
  2. Ca sa pastram aceeasi nota, putem imbogati senzatiile de miros cu lumanari cu arome de vanilie. Vanilia este perceput ca un miros inaltator, asociat cu clipe fericite din copilarie, iar lumina de la lumanare ofera o senzatie de liniste, bineinteles daca sunt supravegheate!
  3. Un animal de companie, daca este corespunzator dresat, poate imbogati senzatia de fericire in jurul celor dragi. Animalele de companie ne ajuta sa depasim perioadele de stres si singuratate.
  4. De multe ori am vazut in casele unor prieteni declarat un loc sacru de ei in casa, populat cu fotografii active din viata lor, sub forma de panel, sau sub forma de arbore. Afisarea fotografiilor sentimentale, din propria viata, aduce o nota personala, sporeste increderea, amintesc de anumite momente placute care detensioneaza anumita stari si evoca calm.
  5. Deaordinea trebuie inlocuita cu ordinea: nivelul de stres este mai mare intr-o casa in care gasim dezordine, ori au o densitate mare de lucruri inutile. Nu uitati ca trebuie asociata cu curatenia, orice vizitator va va acorda o nota la acest capitol.
  6. Un dormitor confortabil: e important sa elimini televizorul, sa pastrezi o atmosfera de relaxare si de liniste pentru a avea un somn bun. Trebuie sa te inconjori de confort, covoare moi, culori optimiste, paturi pufoase, cearceafuri curate.
  7. Culorile din casa au un rol important: nuantele de verde si de galben trebuie sa fie prezente obligatoriu pentru a incuraja fericirea.
  8. Personalitatea ta trebuie sa se regaseasca in casa ta: cand ne simtim noi insine ne simtim mai fericiti.
  9. Sa nu uiti sa iti faci patul si sa aerisesti dimineata. 75% din oamenii care fac acest lucru sunt fericiti.
  10. Aranjamente vii in casa: nu uita sa populezi casa cu plante si flori benefice sanatatii: sunt anumite plante care emana mult oxigen, sunt flori care cromatic si cu ajutorul mirosului va pot crea o stare de fericire.

Nu uitati sa lasati grijile la intrare in casa, universul de afara nu e acelasi cu cel din interior.

img

Barda Catalin

Related posts

Cum cumperi o casa cu 0$

Graham Stephan Sunt mândru să spun că această proprietate ... a fost gratuită. M-a costat 0...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Cele mai bune cai de a face bani

Ce trebie sa faci ca sa rupi zona de comfort si sa devii activ in zona de business? Kris Khron...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Operator Baza de date imobiliare

Operator baza date IMOBILIARE Dacia Imobiliare Bacau www.dacaimobiliare.ro  |...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Alătură-te discuției


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110