• O mutare înțeleaptă!

Compare Listings

Casele #SMART

Casele smart fac viata mai confortabila si mai usoara. Cine nu ar vrea sa controleze intrerupatorul, televizorul si temperatura camerei cu un singur touch? Fie ca esti la munca sau in vacanta, casa ta inteligenta te va anunta daca ceva este in neregula, iar sistemele de alarma pot fi construite in asa fel incat sa-ti ofere ajutor in situatiile de urgenta.  De exemplu, sistemul de alarma nu numai ca va anunta vecinul de un potential incediu, ci va descuia usile si va anunta si pompierii.

Uitati cateva din beneficiile unei case smart:

  • Vi se va lumina calea catre toaleta in timpul noptii.
  • Vi se va descuia usa din momentul in care va apropiati de ea.
  • Veti putea controla intensitatea luminii dupa bunul plac.
  • Va puteti programa televizorul astfel incat copiii dumneavoastra sa poata urmari doar anumite programe.
  • Va puteti controla temperatura din camera dinainte sa va dati jos din pat, astfel inca temperatura camerei sa nu va strice diminetile, sau daca sunteti la servici, va puteti programa ca atunci cand ajungeti sa aveti temperatura optima.
  • Va puteti programa cafetiera sa functioneze din pat.

Casele smart reprezinta un beneficiu pentru seniorii care locuiesc singuri. O casa smart poate sa-l anunte pe proprietar cand este timpul sa-si ia medicamentele sau poate suna ambulanta in caz de acesta sufera un accident, sau sa tina cont de cantitatea de mancare pe care acesta o consuma. Odata cu trecerea anilor, memoria are de suferit. De aceea o casa smart ar fi utila pentru a inchide robinetul inainte sa se umple chiuveta sau sa stinga cuptorul.

Aveți deseori dispute cu încântătoarea dvs. soție? Deși micile certuri pot fi benefice pentru o relație, dormitul pe canapeaua altcuiva nu este! Sute de soți din întreaga lume au ajuns la același răspuns: este oribil! O casă inteligentă vă permite să vă strecurați în casă după ce soția a adormit și va deveni cel mai bun prieten atunci când aveți probleme de acest gen. 

Vreți să vă știți permanent în siguranță fiica adolescentă? Aveți oarece motive să credeți că și-ar putea aduce acasă tânărul iubit? Fie programați ușile să se deschidă la anumite ore, fie folosiți senzorul de mișcare împreună cu camerele de supraveghere, fie folosiți localizarea prin GPS. Sau orice altă variantă vă mai trece prin minte.

Muzica: din orice incapere a casei smart fara intreruperi, dar si fara sa fie nevoie sa folositi mai multe echipamente audio. In fiecare camera puteti selecta atat tipul de continut audio, in concordanta cu preferintele individuale, cat si volumul sonor prin simpla atingere a unui buton asociat unei comenzi pe serverul audio.
Sistemul video: poate fi conectat la arhitectura de cablare structurata a intregii case si il puteti controla usor prin utilizarea telecomenzii universale si chiar de pe Internet. Astfel veti putea alege filmul pe care doriti sa il vizionati cu mult inainte de a ajunge acasa.
Luminile naturale: prin intermediul automatizarii draperiilor si jaluzelelor.
Luminile artificiale: cu ajutorul unui sistem de control specializat.
Climatizarea: prin integrarea echipamentelor de aer conditionat in dispozitivul centralizat de control. 
Si orice altceva ce poate fi automatizat, de la fantani pana la acvarii si echipamente de supraveghere interna.
Casa inteligenta are avantajul unei functionalitati modulare, ceea ce favorizeaza completarea in orice moment cu noi optiuni sau echipamente solicitate.

Cu alte cuvinte,  casele inteligente reprezinta o idee inovatoare care promite un viitor confortabil si sigur alaturi de cei dragi.

Bineinteles ca sunt avantaje si dezavantaje – VIDEO.

img

Barda Catalin

Related posts

Cum cumperi o casa cu 0$

Graham Stephan Sunt mândru să spun că această proprietate ... a fost gratuită. M-a costat 0...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Cele mai bune cai de a face bani

Ce trebie sa faci ca sa rupi zona de comfort si sa devii activ in zona de business? Kris Khron...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Operator Baza de date imobiliare

Operator baza date IMOBILIARE Dacia Imobiliare Bacau www.dacaimobiliare.ro  |...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Alătură-te discuției


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110