• O mutare înțeleaptă!

Compare Listings

Casa lui Tom Hanks din ‘Money Pit’ după renovare, la vânzare pentru $5.9 Million

Casa lui Tom Hanks din ‘Money Pit’ după renovare, la vânzare pentru $5.9 Million

Acest film povestește despre un cuplu tânăr și o casă. Walter este un agent de showbiz care nu reușește să plătească o mulțime de datorii lăsate de tatăl său, care a fugit cu banii artiștilor.

Anna este violonistă într-o orchestră regizată de fostul ei soț, Max, un dirijor cu un păr blond, mai mic decât eul său. Forțați să se mute din apartamentul lor, s-au confruntat cu jungla imobiliară din Manhattan, terminând să cumpere o casă mare, într-o afacere care pare a fi un vis devenit realitate … dar visul se va rupe încet, declanșând nebunia celor doi porumbei și încântarea audienței.

Filmul a fost regizat de David Giler și Steven Spielberg și este începutul unui bun parteneriat între Spielberg și Hanks, care va avea ca rezultat succese precum “Salvarea soldatului Ryan”. Cred că scenariul explorează în mod superficial oportunitățile comice provocate de triunghiul iubirii Walter-Anna-Max, introducând elemente de conflict foarte târziu și oferindu-le soluții ușoare.

La început, această comedie nu pare să aibă nimic nou sau special. Este doar o comedie din anii optzeci, un deceniu când acest gen a fost foarte exploatat și, pentru a fi sincer, a fost lovit de mai multe filme absolut dezastruoase. Dar tocmai din acest motiv, parțial, “Money Pit” merită să fie demn de remarcat: pentru că este bun și funcționează atât de bine. Acest film, un remake al unei comedii Forties, este o garanție a râsului, indiferent dacă privim pentru prima dată sau pentru suta în viața noastră. E mereu amuzant.

Casa pe care Tom Hanks sa străduit să o păstreze împreună în “The Money Pit” este acum în vânzare pentru suma de 5,9 milioane de dolari, sperăm că fără un raton în dliftul de bucătărie. Conform listării sale pe Sotheby’s, casa, construită în 1898 și situată în Lattingtown, New York, are un garaj cu șase mașini, opt seminee, opt dormitoare (inclusiv un apartament cu patru camere) .

În timp ce casa a fost folosită doar pentru fotografii exterioare, în timp ce interiorul deteriorat a fost filmat pe o scenă sonoră, un interviul acordat pentru New York Times în 2014 cu Rich și Christina Makowsky, care au cumpărat casa în 2002, au spus că casa actuală este în formă.

img

Barda Catalin

Related posts

Cum cumperi o casa cu 0$

Graham Stephan Sunt mândru să spun că această proprietate ... a fost gratuită. M-a costat 0...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Cele mai bune cai de a face bani

Ce trebie sa faci ca sa rupi zona de comfort si sa devii activ in zona de business? Kris Khron...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Operator Baza de date imobiliare

Operator baza date IMOBILIARE Dacia Imobiliare Bacau www.dacaimobiliare.ro  |...

Continuați lectură
Barda Catalin
de Barda Catalin

Alătură-te discuției


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/daciaimobiliare/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110